30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Şehitkamil ilçesine ikinci kez Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, havaalanında yoğun kalabalık eşliğinde çiçeklerle ve coşkuyla karşılandı.

Ankara’dan Gaziantep havaalanına gelen ve tekrar aday gösterilen Başkan Tahmazoğlu ile Rıdvan Fadıloğlu, VIP salondan içeri girmesiyle birlikte binlerce kişi slogan atarak, davul zurna eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu. Başkanlar karşılama için gelenlerin tek tek tebriklerini kabul etti.

TAHMAZOĞLU: DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ

Göreve geldikleri günden bu yana güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu,“5 yılda teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın desteği ile enlerin ve ilklerin yapıldığı bir çalışma sergiledik. Bundan sonrada çalışmalarımız takım ruhu ile artarak devam edecektir. Gaziantep’imizi daha ileri noktalara taşımak için çalıştık, çalışacağız. Sizlerinde desteğiyle 5 yılı da başarılı bir şekilde geçireceğimize inanıyorum.”dedi.

FADILOĞLU KARANFİL DAĞITTI

Başkan Fadıloğlu’nun VİP salondan içeriye girmesiyle birlikte, yüzlerce kişi sloganlar atarak sevgi gösterisinde bulundu. Yoğun kalabalık eşliğinde tebrikleri kabul eden Başkan Fadıloğlu’na bazı vatandaşlar çiçek takdiminde bulundu. Yoğun kalabalık arasında güçlükle dışarı çıkan Başkan Fadıloğlu, burada yoğun kalabalık eşliğinde davul zurnayla karşılandı. Pankart açan vatandaşlar, hep bir ağızdan “Başkan Fadıloğlu” tezahüratında bulundu. Başkan Fadıloğlu, kendisini karşılamaya gelen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Fadıloğlu karanfil dağıttı.

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

Uzun konvoy eşliğinde havaalanından Belediye binasına gelen Başkan Fadıloğlu burada da belediye vatandaşlar ve AK Parti Şehitkamil ilçe Gençlik Kolları üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Fadıloğlu’nun gelmesiyle birlikte havai fişek gösterisi başladı. Başkan Fadıloğlu, bugün yeniden Başkan adayı gösterilmesini önce Allah’a sonrada kendi çalışanlarının sayesinde olduğunu belirterek, “Öncelikle teşkilatımızın ve Belediye çalışanlarının hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Bu ekibin başarısı il, il, dalga, dalga yayılıp sayın Başbakanımızın başarısıyla taçlanıyor. Biz geçmiş dönemde ilk göreve geldiğimizde, yalnızca neler yapabileceklerimizi söylemiştik. Allah’a şükür bugün seçim beyannamemizde, diğer vilayetlere baktığımızda, diğer Belediyeler ile mukayese ettiğimizde tahmin ettiklerimizin neredeyse yüzde 100’ünü sizlerle beraber yapmışız. Bunu da siz değerli çalışma arkadaşlarımızla başardık. Bu seçim, Türkiye’nin seçimi, Türkiye’nin geleceği demektir. Türkiye’nin geleceği için hepimiz, bu taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

Başkan Fadıloğlu, yaptığı konuşmasının ardından, tüm katılımcıların tek tek tebriklerini kabul ederek, Belediye binasından ayrıldı.

HABER MERKEZİ