İstanbul'da görev yapan Gaziantepli polis memuru Batuhan Semih Durmaz böbrek yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti. Babasının böbreğinin nakil edildiği Durmaz daha sonra aniden fenalaştı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şubesinde 1 yıldır memur olan 21 yaşındaki Batuhan Semih Durmaz'ın ölümü yakınlarını yok etti.

İstanbul’da fenalaşan Durmaz hastaneye kaldırılmış ve Doktor tarafından böbrek yetmezliği teşhisi konulmuştu. Sonra Gaziantep’e gelen Durmaz’a babası Önder Durmaz böbreğini bağışladı. Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat geçiren Durmaz’ın sağlık durumu iyiye gittiği sırada aniden fenalaşması sonucu hayatını kaybetti.

Böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren polis memuru Durmaz’ın cenazesi için Gaziantep Asri Mezarlık’ta bulunan Bahattin Nakıpoğlu Camisi’nde tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Gaziantep Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı katıldı. Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazı sonrası Durmaz’ın cenazesi Şehitkamil İlçesine bağlı Köksalan Kırsal Mahallesindeki mezarlıkta toprağa verilecek.