Sektörünün kullandığı en kaliteli marka cihazları ve konusunda uzman personeliyle Süper Test Oto Ekspertiz Check-Up Merkezi Aydınlar mahallesi Şehitkamil Oto Sanayi Sitesi bitişiğinde açıldı. Açılış törenine Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, CHP Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ve vatandaşlar katıldı.

YÜZDE 100 EKSPERTİZ TESTİ YAPIYORUZ

Açılış töreninde konuşan Süper Test Oto Ekspertiz Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Ataseven kentimizde ikinci el oto alım ve satımlarında yüzde yüz doğru ve tarafsız test sonuçları yaparak vatandaşlarımızın daha güvenli alış veriş yapmalarına yardımcı olacağız dedi. Piyasada ekspertiz fiyatlarının 200 ile 500 TL arasında olduğunu söyleyen Ataseven “ Süper Test hem zaman hemde uygun ücret ile ekspertiz işlemlerinizi en kısa sürede yapıyoruz” diye konuştu.

ARACIN KUSURLARINI ANINDA GÖRÜYORUZ

Son sistem cihazlarımız, alanında uzman personel ve geniş ve ferah bir çalışma alanıyla size en kaliteli ve doğru ekspertiz hizmeti sunuyoruz diyen Ataseven “ Herkes 2. El araç alım ve satım işlemleri sırasında güvenilir bir araç alındığından emin olmak ister. Tamda bu noktada Süper Test size en kısa ve en kaliteli hizmet sunuyor. Yaptığımız bir çok testle aracın hangi kusuru var, hangi yönleri çok iyi size bildiriyoruz. Tamamen bilgisayardan çıkan sonuçları size dosya halinde sunarak istediğiniz zaman inceleme fırsatı sunuyoruz” dedi

İŞTE SÜPER TESTLER

Süper Test Oto Ekspertiz Check-Up Merkezi’nde Yanal testi, Süspansiyan testi, Fren testi, Mekanik Kontrol testi, Kaporta testi, Arıza Tespit testi, Motor Performas testi, Aydınlatma testi, Software Boya testi, Şase Ölçüm testleri anında yapılıyor.