Milli maç nedeniyle liglere verilen bir hafta ara sonrası bu hafta sonu kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Gaziantep FK bu sezon alette geçmiş dönemlerinden daha farklı, daha istekli, daha da başarılı bir grafik çizdi. Ligin ilk iki haftası adeta bir kabul gibiydi. Takım olamamış arka arkaya gelen mağlubiyetler can yakmaya başlamıştı. Burak Yılmaz ile başlayan yükseliş trendi iyice hız kazandı, taraftarda takımına olan güveni artarken tribünlerde kıvılcım başlamıştı.
Fenerbahçe mağlubiyeti can sıkan maçta oynayamadık, mağlup olacak kadar puan almayacak kadar başarısızdı.
Önceki hafta oynanan maçta Rizespor’a kaptırılan puanlar teknik heyeti uyardı, takım üstünde etkinliğini daha da arttırıp, kadro olarak iyi oynayan, hak edeni iyi analiz edip yakalanan bu ivmeyi bırakmamak işareti verdi.
Kazanırız, hemde daha çok rahat dedik çünkü erken gelen gol futbolcularımızın özgüveninin olduğunu ispatlamış ancak ikinci yarıda mağlubiyete düşmek panik ortamı yaratıyordu. Futbolcular üzerinde analizi iyi yapmak gerekir elbette. Hatalı oynayanların yanında hata yapan isimlerde olunca Rize bir anda galip duruma yükselmiş, hemde farklı mağlup düşeceği maçta. Beraberlik golü kaybetmeyi önledi, bir puana razı olduk.
Gaziantep FK maç maç gidiyor, her maça ayrı bir taktik uyguluyor ancak oynanmış maçlarda ki hataları, yanlışı da daima unutmadan, kendi içinde sorgulamayı yapması gerekir.
Nerede hata yaptık, teknik kadroda futbolcularda kendini teste çekerse oynayacağı maçlarda yanlış yapmadan kendi isteğini daha da arttırmış olacak. En önemlisi Fenerbahçe ve Rize maçlarında çıkaracak çok ders var.
Sırada hafta sonu Kayserispor maçı var.. Matematiksel olarak kazanmamız gerekir. İki takımında uzantılarına baktığımızda GaziantepFK her yönü ile ağır basıyor. Kayseri ev sahibi, taraftarı önünde çok istekli oynuyor. Zor bir deplasman Gaziantep FK’yı bekliyor.