İPZ Anadolu, bugün Gaziantep Novotel’de düzenlenecek ilk etkinlikle start alıyor. Türk Telekom’un Ana Sponsorluğunda, “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” yaratma hedefiyle yola çıkan etkinlikte seçilecek üç Gaziantep markası için başvurular İPZ Anadolu etkinliğinde yapılacak.

İlk kez 2006 yılında düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi, aradan geçen zaman içinde özellikle reklamveren nezdinde dijital pazarlama ve teknolojik trendler konusunda bir farkındalık yaratmayı amaçlayan, pazarlama sektörünün tüm bileşenleri için önemli bir bilgi paylaşım platformu haline geldi. Türk Telekom Ana Sponsorluğunda düzenlenen İPZ Anadolu’da ise yine aynı vizyon doğrultusunda, Anadolu markalarını dijital pazarlamadaki son yenilikler hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan etkinlik, bu vizyonunu “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” programı ile perçinliyor.

5 İLDEN 15 BAŞARI HİKAYESİ

Anadolu yolculuğunda ise İPZ, bu vizyonunu bir adım öteye taşıyor. Bugüne kadar Anadolu’ya gidenler hep bir şeyler ‘almaya’ gitti. Biz İPZ Anadolu ile bu geleneği tersine çevirmek istiyoruz. Tıpkı geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri’nde olduğu gibi bu yıl da ‘Anadolu’ya nasıl katma değer sağlayabiliriz?’ diye düşündük. Sektörün alanında tanınmış profesyonellerinden oluşan think tank’imizle bir araya geldik ve sonunda ortaya ‘5 İlden 15 Başarı Hikayesi’ çıktı.”

HABER MERKEZİ