Gaziantep ve çevre illere düzenlediği gezide Zirve Üniversitesi’ne ziyarette bulunan Kuzey Irak’ın ünlü ses sanatçısı Heval İbrahim, Zirve Üniversitesi’ne hayran kaldı.

Radyo Devran Genel Yayın Yönetmeni Bünyamin Şen ile birlikte Zirve Üniversitesi’ni gezen Heval İbrahim, “Zirve üniversitesi uygulamalı eğitime önem veriyor. Henüz 5 yıllık bir üniversitenin bu kadar teknik bir alt yapıya sahip olması öğrenciler için büyük bir avantaj. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeliler. Müzikle ilgilenen bir çok öğrenciyle tanışma fırsatı buldum. Zirve Üniversitesi’nin bu gençleri desteklemesi müzik adına çok güzel.” şeklinde konuştu.

ALBÜMÜNÜ HEDİYE ETTİ

Gaziantep’e ve bölgedeki eğitime ciddi yatırımlar yapıldığını dile getiren İbrahim, Rektör Kısa’ya son çıkan albümünü hediye etti. Ünlü ses sanatçısı Heval İbrahim’i makamında ağırlayan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Irak’tan bir çok öğrencinin Zirve üniversitesinde eğitim gördüğünü belirterek, “Komşu ülkelerimizin eğitim için Zirve’yi tercih etmesi bizi mutlu ediyor. Irak’lı dostlarımız üniversitemize yaptığı ziyaretlerle üniversitemizi daha yakından tanıyor.” dedi.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN