Ay – Yıldızlılar, Şenol Güneş yönetimindeki milliler, Karadağ engelini aşıp namağlup bir şekilde yoluna devam etmek, Cebelitarık ve Hollanda maçları öncesi moral depolamak istiyor.

Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak olan Türkiye – Karadağ maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak. TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Jeremie Pignard yapacak. Maçta aynı ülkeden Benoit Millot, Video Yardımcı Hakem (VAR), Willy Delajod da Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak görev alacak.

EURO 2020'de istediği sonuçları alamayan A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde yoluna devam ediyor. G Grubu'nda bulunan ve topladığı 7 puanla zirvede yer alan Şenol Güneş yönetimindeki milliler, 4. maçında Karadağ'ı ağırlayacak. Zorlu maçtan galip ayrılmayı amaçlayan Ay-Yıldızlılar, Cebelitarık ve Hollanda maçları öncesi moral depolamak istiyor. Liderlik koltuğunda yer alan Milli Takım'ı 6 puanla Hollanda takip ediyor. 6 puanlı Karadağ ise averajla 3. basamakta yer alıyor.

G GRUBU PUAN DURUMU
1- Türkiye / 7 puan
2- Hollanda / 6 puan
3- Karadağ / 6 puan
4- Norveç / 6 puan
5- Letonya / 1 puan
6- Cebelitarık / 0 puan

A MİLLİ TAKIM'IN ADAY KADROSU ŞU ŞEKİLDE:
Kaleci: Mert Günok ( Beşiktaş ), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır ( Fenerbahçe ).
Savunma: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Schalke 04), Alpaslan Öztürk ( Galatasaray ), Umut Meraş (Le Havre).
Orta saha: Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Ozan Tufan (Watford), Salih Uçan (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Marsilya), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Halil Akbunar (Göztepe).
Forvet: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Beşiktaş), Halil Dervişoğlu (Brentford).
A.SERDAR ÖZEKŞİ