Şahinbey, Şehitkamil Ziraat Odalarının yanısıra çoğu ilçede seçime iki, üç veya daha fazla adayla gidilmesi bekleniyor. Şahinbey’de mevcut başkan Ali Çolak’ın, Ali Çayırlı Ali Hanifi Şen ve Ali Çoban, Şehitkamil’de ise Cuma Yiğit’in Mehmet Çoban’la yarışacağı öğrenildi.

3 ŞUBAT’TA SEÇİM VAR

Şahinbey Ziraat Odası’nda mevcut başkan Ali Çolak’ın yanısıra 3 aday daha var. 3 Şubat Pazar günü Çankaya Düğün salonunda yapılacak seçimde Ali Çolak, Ali Çayırlı,Hanifi Şen ve Ali Çoban’ın başkanlık için yarışacağı öğrenildi.

ŞEHİTKAMİL’DE İKİ İSİM YARIŞACAK

Şehitkamil Ziraat Odası seçimleri de 3 Şubat’ta yapılacak. Duru Düğün Salonu’nda yapılacak seçimlerde mevcut başkan Cuma Yiğit’in Mehmet Çoban’la yarışacağı öğrenildi.

DİĞER İLÇELERDE DE ADAY BOLLUĞU YAŞANIYOR

Nizip’te Sıddık Durmaz, Ali Kılıç’ın yarışacağı, Oğuzeli’nde Hüseyin Özer’in karşısında 3 adayın olduğu, Yavuzelinde Bekir Sakar, Nurdağı’nda Ali Yıldırım, Karkamış’ta İdris Bozkurt, İslahiye’de Mehmet Köse’nin seçime tek liste ile gideceği öğrenilirken, Araban’da Mehmet Doğan’ın karşısına da bir adayın çıkması bekleniyor. Meral KINACILAR