Royal Halı Gaziantep Baş Antrenörü Jurij Zdovc, son haftalarda iyi mücadele etmeseler de kazanmayı bildiklerini ve FIBA Euro Challenge Kupası K Grubu'ndan lider olarak çıktıkları için mutlu olduğunu ifade etti.
FIBA Euro Challenge K Grubu mücadelesinde Rus temsilcisi Triumph'i 64-59 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Royal Halı Gaziantep Baş Antrenörü Jurij Zdovc, "Bizim için çok zor bir oyun oldu. Oyunumuz adına çok mutlu olduğumuz söylenemez. Bazı anlarda gerçekten çok basit hatalar yaptık. Bu hatalar komik görünmemizi sağladı. Fakat üst üste galibiyetlerden sonra takımın bu şekilde görünmesi açıkçası normal. Son zamanlarda kötü onayıp kazanıyoruz. Tabi ki bu da Banvit maçı için yeterli olmayacak. Oyuncularımızdan daha fazlasını almaya ihtiyacımız var. Ayrıca bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün 6. adam görevini yaptılar ve bize çok katkı sağladılar" dedi.

TRİUMPH CEPHESİ
Triumph Baş Antrenörü Vasiliy Karasev ise maça iki lider basketbolcularından yoksan çıktıklarını hatırlatarak, "Maçı kaybetmemizin birinci nedeni bugün Higgins ve Landry yokluğunda sahaya çıkmamızdı. İkinci olarak da peş peşe yaptığımız maçlar ve aralıksız yolculukların ardından bugün bir antrenmanla sahaya çıktık. Fakat şunu söyleyebilirim ki maçın sonunu iyi oynayamadık. Çok genç oyuncularla oynadık. Çok kolay top kayıpları yaptık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz" diye konuştu.