Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 7-9 Ocak tarihleri arasında Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlediği Okullar Arası Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında Özel Seçkin Koleji Genç Kız Yüzme takımı aldığı derece ile yine gurur kaynağı oldu.

Okul Sporlarının düzenlediği müsabakalarda 4x50 karışık bayrak yarışında takım olarak başarı gösteren ve il ikincisi olan Özel Seçkin Koleji başarısını, aldığı kupalarla bir kez daha kanıtlamış oldu. Müsabakalara yoğun antrenman programı ile hazırlanan Özel Seçkin Koleji Yüzme Takımı elde ettiği başarıdan memnun.

Özel Seçkin Koleji Kurucularından ve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kaçıran, “ Spora ve sporcuya verdiğimiz değerin karşılığını almaya devam ediyoruz. Uzman öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi sadece akademik anlamda değil spor alanında da bilgi ve tecrübeleriyle desteklemeye devam ediyor. Öğrencilerimiz Özel Seçkin Kolejini gururlandırmakla kalmıyor her geçen gün başarı grafiklerini daha da yükseğe çıkarıyor. Emeği geçen öğretmen ve idarecileri arkadaşlarıma teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dilerim.

HABER MERKEZİ BÜLTEN