Gaziantep ve bölgeye kaliteli sağlık hizmeti sunan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nin, güçlü hekim kadrosuna yeni hekimlerin katılımı devam ediyor. Doç. Dr. Mehmet Fatih Yüzbaşıoğlu, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi Sorumlusu olarak hasta kabulüne başladı.

1973 yılında Ankara’da doğan Doç. Dr. Yüzbaşıoğlu, lise eğitimini İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1991 - 1997 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören Doç. Dr. Yüzbaşıoğlu, 2003 yılında İzmir Eğitim Hastanesi III. Genel Cerrahi Kliniği ve Böbrek Nakli Merkezi'nde Genel Cerrahi Uzmanlığı’nı aldı. 2006 yılına kadar börek nakli ekibinde uzman olarak çalışan Doç. Dr. Yüzbaşıoğlu, aynı yıl Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’na Yrd. Doç. olarak atandı.

ÇOK SAYIDA MAKALESİ VAR

2003-2004 yılları arasında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Genel Cerrahi Bölümünde Tabip Asteğmen olarak askerlik hizmetini yerine getiren Doç. Dr. Yüzbaşıoğlu, 2007-2008 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Böbrek Nakli Merkezi'nde çalıştı. 2008 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Böbrek Nakli Merkezi Kurucu Sorumlusu olan Doç. Dr. Yüzbaşıoğlu’nun, uluslararası SCI ve SCI-E dergilerde yayınlanmış 31 makalesi, ulusal dergilerde ve bilimsel toplantılarda sunulmuş ve yayınlanmış 50'nin üzeride makale ve bildirisi bulunuyor.

HABER MERKEZİ