GAZİANTEPSPOR – ÇAYKUR RİZESPOR

STAT: KALYON STADYUMU

TARİH: 21 EKİM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 19.30

HAKEM: MURAT ÖZCAN – ÖZGÜR ERTEM – OKTAY ÖNGE

YAYIN: BEIN 1 MAX

Geçen sezon süper ligde ki rakipleri arasında yer alan Çaykur Rizespor ile bu defa TFF birinci liginde mücadele edecek olan kırmızı – siyahlı genç kramponlar, cesaretleriyle kazanmak istiyor.

Muğla A klasman hakemlerinden Murat Özcan’ın bu akşam saat 19.30’da Kalyon stadyumunda ki çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın 1 Max ekranlarından canlı yayınlanacak.

SÜRPRİZE AÇIKLAR

Gaziantepspor’da bu sezon bir türlü köyü gidiş durdurulamazken, bugün sahaya çıkacak futbolcular yürekleriyle oynayarak sürpriz bir galibiyete imza atmak istiyorlar.

Bu sezon Gazişehir Gaziantep’i mağlup eden ve Erzurumspor ile berabere kalarak 4 puan toplayabilen kırmızı – siyahlılar, güçlü rakibi karşısında bir galibiyet daha elde ederek puanını 7’ye yükseltmek istiyor.

YÖNETİM MORAL VERİYOR

Gaziantepspor’da yönetim kurulu üyeleri genç futbolculara sürekli moral vererek bugün oynanacak Çaykur Rizespor maçına stressiz çıkmalarına yardımcı olmaya çalıştı.

Hafta içinde yemek organizasyonunda bir araya gelen camia, alt yapı genel koordinatörü Levent Gündoğdu ve yardımcı antrenörler Alper Akıcı ile Ali Haydar Bozdağ nezaretinde çalışmalarını tamamlayarak akşam oynanacak maç saatini beklemeye başladılar.

ÇAYKUR RİZE CEPHESİ

Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Üzülmez, son dört hafta kazanamayan bir takım psikolojisini üzerlerinden atmaya çalıştıklarını belirtti.

Gaziantespor maçının kısa sürede toparlanma anlamında önemli bir mücadele olacağını ifade eden Üzülmez, "Genç kadro ile mücadele ediyorlar. Futbolda ne olursa olsun herkese saygı duymalısınız. Hatalara rağmen çok iyi mücadele ediyorlar. Bizim ise kazanmaktan başka çaremiz yok. Hedefe giden bir takımın dört maçtır kazanamama stresini üzerimizden atmamız lazım." diye konuştu.

Çok koşan bir takıma karşı oynayacaklarını kaydeden Üzülmez, "Oyunun başı çok önemli. Defansif anlamda hata yapmamalıyız. Çoklu defans yapacaklardır. Kazanarak bir başlangıç yapmamız lazım. İnşallah oyun anlayışımızı, mantalitemizi sahaya yansıtarak kazanırız." ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU