Gazişehir sil baştan yapılandı. Şampiyon olan kadrodan bir kaç ismin dışında kimsenin kalmaması takım ruhunu da siliyordu. Fenerbahçe karşısında hiç bir varlık gösteremeyen Gazişehir bu nasıl takım dedirtti.

Çok kötü bir geceydi, futbolcu olabilirler ama oynadıkları ile süper lig kalitesine yakışmayan güya yabancı futbolcular..

Yönetim nasıl yönlendirilmiş menejerler bulabildikleri boşta ki isimleri Gazişehir’e yamamışlar. Yapılan yamalıklar elbisenin şeklini oldukça değiştirmiş. Teknik patron da kötü terzi tiplemesi ile Gazişehir’in ilk maçında şekil vermesini engelliyordu.

Kapattın Fenerbahçe dosyasını, şimdi gün bugün, rakip Kalyon da Gençlerbirliği.

Aslında Gazişehir yine kapalı kutu. Maç öncesi nasıl yorum yapacağız en zor tahmin. Kısaca yorumsuz yorum yapamayacağız bir akşam yaşayacağız.

Herşeye rağmen Fenerbahçe karşısında o kötü hezimeti unutup bu akşama endekslendik. Taraftarı ile ilk buluşması mutlu bitsin diyor, yine de heyecanımızı gizleyemiyoruz. Bu şehrin takımı, bu şehrin temsilcisi, başarılı olması için tribünleri dolduralım. Fenerbahçe maçını hiç yaşanmamış kabul edin. Yeni bir başlangıç olsun.

Yine de fenerbahçe karşısında motivasyon eksikliği teknik patronun vasıfsızlığına bağlayalım. Konuşuyorsan sahada uygulayacaksın. Dahası bilemiyorsan susup maçtan sonra konuşacaksın.

Sumudica’nın konuştukları ile takımın performansı birbirine çok zıt. Su işini yap.

Bugün Gazişehir günü.. Maç bitiminde sevinelim. Buralara kolay gelinmedi. Tökezlemek yok.

Başlangıç bu akşam olsun..