Gaziantepspor'da başkan İbrahim Kızıl'ın ortaya attığı ''Cenk Tosun Beşiktaş'la gizli bir sözleşme imzaladı'' iddiası büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay bu iddiayı yalanlayamadı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olmak üzere Beşiktaş Transfer Komitesi'nden Deniz Atalay hakkında sert açıklamalarda bulundu.

İbrahim Kızıl, Atalay için ''Cenk'le görüşüp gizli sözleşme yapması insanlığa sığmaz, iki elim yakalarındadır'' diye konuşurken Deniz Atalay bu iddia hakkında kısa ve öz konuştu.

ZAMANI GELDİĞİNDE GEREKEN AÇIKLAMAYI YAPARIZ!

Arkadaşlar durumu ilettiler. Onlar da gazetelerden okuyup öğrenmişler. Bana da haber verdiler. İbrahim Kızıl'ın söylediklerini okudum. Bu konu hakkında pek bir şey söylemek istemiyorum. Zamanı geldiğinde gereken açıklamayı yaparız, kimse merak etmesin.'' diye konuştu.

ÖN PROTOKOL İDDİASINA CEVAP YOK!

Atalay, Cenk Tosun'la ön protokol iddiaları doğru mu ? sorusuna ise ''Şuan dediğim gibi pek konuşmaktan yana değilim. Zaten gelecek hafta deplasmanda Gaziantepspor ile bir maçımız var. İlerleyen günlerde gerekli cevabı veririz'' ifadelerini kullandı.