Araç ve yayalar buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı. Yerlerin buz tuttuğu kentte Başpınar mevkii ile Gölgelik kavşağında çok sayıda kaza meydana geldi. Araçların birbirine girdiği kazalarda ölen ya da yaralanan olmadı. Ekiplerin kazaların olduğu noktaya müdahale ettikleri kazada, sürücüler uyarıldı.

BUZLANMA KAZASI

Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi Gaziantep'te de kış şartları etkisini sürdürüyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde başlayıp sabaha kadar süren kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Sabah saatlerinde kesilen kar yağışı yerini ayaza bırakırken şehir merkezinde pek çok cadde ve sokak buz pistine döndü.

CİDDİ HASARLAR YAŞANDI

İşe giden vatandaşlar ve öğrenciler buz pistine dönen yollarda zor anlar yaşadı. Kar ve buzlanma nedeniyle araçlar kaygan yollarda sağa sola savruldu, bazı araçlar ise yokuş çıkmaya çalışırken geri kaydı. Kimi araçlar da buz pistine dönen yollarda kayarak ilerleyebildi. Buzlanma nedeniyle çok sayıda kaza ve binlerce TL'lik hasar meydana geldi. Kaygan yollarda daha fazla sıkıntı yaşanmaması için belediye ekipleri çalışmalar yaparken, emniyet güçleri de dikkatli olmaları ve hız yapmamaları konusunda vatandaşları uyardı. HABER MERKEZİ - İHA

FOÜO: