Geride kalan sezon yaşanan sıkıntıları yeni sezonda yaşamak istemeyen Gaziantepspor, sil baştan bir kadro yapmak için kolları sıvadı.

Sözleşmesi biten futbolcuların yanı sıra çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularla yollarını ayıracak olan kırmızı – siyahlı ekip, sezon başında renklerine bağladığı ancak çok fazla verim alamadığı Anton Putsila ve Abuda için teklif gelmesi halinde bu futbolcularla da yollarını ayırmayı düşünüyor.

DOĞRU ADIMLAR ATILACAK

Dış transferde birçok oyuncuyu gündemine alan Gaziantepspor, doğru adımlar atmak istiyor. Yeni sezonda taraftarları sıkıntıya sokmayacak ve sahada ki performanslarıyla seyir zevki yüksek olan, özellikle ayağa pas yaparak rakip kaleye daha hızlı giden bir takım oluşturmak isteyen kırmızı – siyahlı yönetim. Daha önce izlemeye aldığı oyuncularla temasa geçti bile. Geçen sezonlarda transfer konusunda aceleci olmayan ve piyasanın düşmesini bekleyen kırmızı – siyahlı temsilcimiz, yapılan çalışmaların yanlışlığını anlayarak bu defa tam tersi bir yol izleyecek. Gaziantepspor transfer komitesi bu haftadan itibaren birçok oyuncuyu renklerine bağlamak için yoğun mesai harcayacak.

A.SERDAR ÖZEKŞİ