Prime Mall, imza günü ile ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Bir çok ünlü sanatçıyı şehre getiren Prime Mall Gaziantep, ünlü sanatçı Mirkelam’ı hayranlarıyla bulışturuyor. Prime Mall, 21 Mart Cuma günü alışveriş merkezinin giriş katında yer alan Mango mağazasının önünde, saat 15.00’da gerçekleşecek olan, imza gününü kaçırmak istemeyen tüm ziyaretçilerini alışveriş merkezine davet ediyor.

HALİL SEZAİ GÜNÜ

Prime Mall, farklı tarzı ve şarkıları ile kendini sevdirmeyi başaran Halil Sezai’yi konuk ediyor.

25 Mart Salı günü, zemin katta yer alan Kemal Tanca mağazasının önünde saat 15.00’da gerçekleşecek olan imza gününde keyifli bir zaman geçirmek ve bu coşkuyu paylaşmak isteyen tüm ziyaretçilerini alışveriş merkezine davet ediyor.

GÖRKEMLİ DEFİLE PRIME MALL GAZİANTEP’TE

Güneydoğu Bölgesi ve Gaziantep’te zengin marka karması ile dikkat çeken Prime Mall Gaziantep Alışveriş Merkezi, 2014 yılının İlkbahar-Yaz modasını ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. 22 Mart Cumartesi günü saat 18.00’da; Tuğba Altıntop ve Vatan Şaşmaz’ın yanı sıra bir çok yerli ve yabancı mankenin katılımıyla gerçekleşecek olan defile için gözler bir kez daha Prime Mall Gaziantep’e çevrildi. HABER MERKEZİ