GTB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yerlikaya, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamı içerisinde gerçekleşen bir seçim dönemini yüzünüz akıyla artık geride bıraktınız. Teslim almış olduğunuz hizmet bayrağı artık sizlerim omuzlarınızda, zor ama bir o kadarda onurlu bir göreve talip oldunuz. Yeni görevlerinizde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Allah utandırmasın “dedi.

PROJE SUNUMU

Ziyarette, GTB’nin süren projeleri hakkında, Meclis Başkanı Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Akıncı’dan bilgiler alan Vali Yerlikaya, Et Borsası’nın Gastronomi kenti Gaziantep için taşıdığı öneme vurgu yaptı. GTB Meclis Başkanı Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise ziyarette, GTB’nin tamamlanan ve halen çalışmaları süren projeleri hakkında açıklamalarda bulundular.

HEDEFLER YÜKSEK

GTB Meclis Başkanı Tiryakioğlu, inşaat çalışmaları devam eden ET Borsası, GTB yeni idari hizmet binası, Antep fıstığı lisanslı depoculuk projeleri gibi önemli yatırımları en kısa süre içerisinde hizmete kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. GTB Yönetim Kurulu Başkanı Akıncı ise hedeflerini yüksek tuttuklarını ve Gaziantep ekonomisinin gelişmesine katkı sunacak vizyon projelere yeni dönemde de ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. HABER MERKEZİ