Ara transfer döneminde Gaziantep Büyükşehir Belediğyespor’a katılan yeni transferler umut verdi.

İlk defa Adana Demirspor karşılaşmasında mavi – beyazlı formayı giyen yeni futbolcular, sergiledikleri performanslarıyla teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Nijerya’lı İzu Azuka, Şanlıurfaspor’dan Murat Kayalı ve Eskişehirspor’dan Mahmut Boz ile Ufuk Budak’ın aralarına yeni katılmalarına rağmen oynadıkları futbolla ilerleyen haftalarda takıma daha çok katkı sunabileceklerini kaydetti.

ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPILDI

Ara dönemde takıma 4 takviye yapıldığını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hasan Özer, “Eskişehirspor’dan transfer edilen oyuncuların maç eksiklikleri bulunuyordu. Murat Kayalı’lı ise hazır bir oyuncuydu. Mahmut ve Ufuk fiziksel ve maç olarak buraya eksik geldiler. Bizimle bir haftalık antrenmandan sonra forma şansı buldular. Azuka’da zaten kamp döneminde bizimle birlikte çalışıyordu. Buna rağmen bu 4 arkadaşımız gerçekten elinden gelen mücadeleyi ortaya koydular. Bizi ilerleyen haftalarda umutlandıracak futbol oynadılar ve kendilerini ispatladılar. Bu oyuncuların da ne kadar önemli olduklarını fazla antrenman yapmamalarına ve ilk maçları olmasına rağmen iyi olduklarını göstererek bizi de ilerleyen haftalar adına umutlandırdılar. Bundan sonra maç eksikliklerini giderdip fizik ve kondisyonlarını da geliştirdikten sonra bu arkadaşlarımızın katkı sunacaklarını düşünüyorum” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU