GAZİŞEHİR GAZİANTEP – ÜMRANİYE

STAD: KALYON

TARİH: 6 MART 2018 SALI (BÜGÜN)

SAAT: 19.00

HAKEMLER: KORAY GENÇLERLER – İBRAHİM BOZBEY – İLKER TAKPAK

YAYIN: BEIN MAX 1

Sezonun ilk maçında deplasmanda Ümraniyespor ile golsüz berabere kalan Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz, bu defa galip gelmek istiyor.

Manisa Süper Lig hakemlerinden Koray Gençlerler’in bu akşam Kalyon Stadyumunda saat 19.00’da çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

YÖNETİM MORAL VERDİ

Gaziantep şehrini yeniden süper lige taşımak isteyen Gazişehir Gaziantep ile bu sezon yaptığı çıkış ile İstanbul’da yeni bir süper lig takımı olmak isteyen Ümraniyespor bu akşam kozlarını paylaşacak. Konuk Ümraniyespor ligin 25’inci haftasında Elazığspor’a, Gazişehir ise deplasmanda Giresunspor’a farklı mağlup oldular.

Lig sıralamasında ikinci olan Ümraniyespor karşısında bu akşam işimiz kolay değil… Rakibin işi de öyle… Ancak Play Off potasının içinde yer almak isteyen kırmızı – siyahlı temsilcimiz bu zorlu mücadeleden üç puanla ayrılmak istiyor. Hırslı, istekli, mücadeleci ve takım oyununu yine ön plana çıkarırsak, galibiyet kaçınılmaz olacak. Giresunspor mağlubiyeti sonrası başta kulüp başkanı Adil Konukoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar antrenmanlara giderek futbolculara moral desteği verdiler. Teknik ekip ve oyuncular ise son iki haftada yaşanan mağlubiyetlerin izini silmek adına bu akşam ki maçtan galibiyet alarak yetinmeyeceklerini ve yine seri galibiyetlerle hedeflerine sağlam adımlarla gideceklerini söylediler.

ESAS GÖREV TARAFTARIN

Gazişehir Gaziantep’in başarısına katkı sağlamak isteyen Gazişehir Gaziantepli taraftarlara bu akşam yine büyük iş düşecek… İki haftalık kötü gidişin ardından taraftarlar teknik ekip ve futbolculara inancını yitirmedi. Daha çok inanmaya ve güvenmeye başladılar, sezonun ikinci yarısında seri galibiyetlerle başlayan Gazişehir Gaziantep’in yine aynı başarıyı egale ve üstüne çıkacağına olan inançları sonsuz… Bu akşam da yine esas görev taraftarlara düşecek. Son haftalarda olduğu gibi tribünleri doldurup hem Gazişehir Gaziantep’in hem de Gaziantep kentinin adısın süper lige yazdırmak için doksan dakika boyunca susmayıp takımlarını destekleyerek büyük bir sorumluluğu yerine getirmiş olacaklar.

ÜMRANİYE CEPHESİ

Denizlispor ve Ümraniyespor maçlarında elde edilen galibiyetler Yeşil – Siyahlı camianın moralini yükseltti.

Denizlispor As Başkanı Ali Fırat geçen hafta kazanmaları gereken bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi;

Giresunspor galibiyetinin daha fazla anlam kazanması için Ümraniyespor karşısında da galip gelmemiz gerekiyordu. Güçlü rakiplerimiz karşısında galibiyet serisi yakaladık, futbolcularımız inançlarını ve azimlerini sahaya yansıtarak bu maçlardan galibiyetle ayrıldık, çok mutluyuz. Ligde ilk defa seri yakaladık ve bunu Gazişehir Gaziantep maçında da sürdürmek istiyoruz. Güçlü bir takıma karşı deplasmanda mücadele edeceğiz ama kazanan taraf biz olacağız”

MUHARREM TÜRKOĞLU