Şirketler artık, kısa sürede kullanılıp atılan promosyon ürünlerinden çok özel, şık, kalıcı ve aynı zamanda tarihi ve kültürel değerleri yansıtan hediyelik ürünleri tercih ediyor.

Antep Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Gaziantep'e özgü geleneksel ürünlere gösterilen ilginin artmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, şirketlerin tarihimizi ve kültürümüzü yansıtan hediyeleri tercih ederek aynı zamanda şehrin tanıtımına da katkı sağladıklarını söyledi.

KALICI HEDİYELİK ÜRÜNLER

Geleneksel zanaatların geliştirilerek gelecek kuşaklara aktarılmasının tarihimize ve kültürümüze karşı da bir vefa olduğunu ifade eden Antep Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü "İş dünyasının yeni yılda hediyelik ürün seçerken aynı zamanda Gaziantep'in tanıtımına katkı sağlayacak ürünleri tercih etmesi sevindirici bir durum. Antep Sepeti olarak, yeni yıl ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yeni yıl için özel tasarımlardan, çok güzel hediyelik ürünler hazırladık. Gerek bakır ve sedef, gerekse de kutnudan hazırlanan özel tasarım ürünlerimizin çok beğenileceğine eminiz. Tarihimizi ve kültürümüzü yansıtan, şık ve kalıcı hediyelik ürünlerimiz yeni yıl için son derece anlamlı bir hediye olacaktır." BÜLTEN