Yılmaz, yeni dönemin şifresinin, 'ahde-vefa' olacağını belirterek, "Bu davaya gönül vermiş insanların anılması, onlara vefa gösterilmesi ve onure edilmesi yeni şifremiz" dedi.

YENİ DÖNEMİN ŞİFRESİ BU

Ak Parti İl ve diğer ilçe teşkilatlarıyla çok güzel ve uyumlu bir çalışma yapacaklarını, yeni bir anlayış getirdiklerini anlatan Mehmet Yılmaz, "Yani ahde, vefaya dayanan bir teşkilat anlayışını getiriyoruz. Bu dönem birlik, beraberlik ve vefa duyguları ön plana çıkıyor. Bu davaya gönül vermiş insanların anılması, onlara vefa gösterilmesi ve onure edilmesi yeni şifremiz. Ak partide bundan sonra bu davaya kuruluşundan bu yana emek vermiş herkes baştacı edilecek. Yeni dönemin şifresi bu, Allah'ın izniyle bu dönemdeki şifremiz ahde vefa olacak."diye konuştu.

TEŞKİLATI TOPARLADIK

Ak Parti İl Başkanlığına yeniden aday gösterilen Eyüp Özkeçeci'ye de hayırlı olsun diyen Mehmet Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yılmaz, şunları dile getirdi:"Birlik ve beraberlik içinde güzel bir teşkilatçılık anlayışını getiriyoruz. Önümüzdeki dönem ilçe teşkilatlarıyla birlikte il başkanımızın koordinesinde burada etkin güzel bir teşkilatçılık anlayışı sergileyeceğimizi beyan ediyorum. 2019 öncesi Gaziantep'te topyekün bir çalışma ve teşkilatçılık sergileyeceğiz. İl kongresinden sonra il teştilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız. Biz yola çıktık, teşkilatı toparladık ve çalışmalara başladık."

ONLARIN DA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ ALACAĞIZ

Yılmaz, yeni dönemde yapacakları bir diğer çalışmanında partili olmayanlarla ilgili olduğunu dile getirdi ve "Ak Partili olmayan insanların da görüş ve önerilerinin dikkate alınması adına çalışmalar yapacağız" dedi.

VEKİLLERDEN ZİYARET

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri ve İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette yeni dönem ve 2019, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri konuşuldu… Meral KINACILAR