Dün yapılan devir teslim töreninde konuşan Büyükeşki, "Amacımız taraftar sayısını arttırmak, kombine satışını arttırabilmek Dolu stat ile maçlarımızı seyretmek. Gaziantep’te yaşayanların takımı sahiplenmesini istiyoruz" dedi.

Burada olduğu için çok memn olduğunu altını çizen Büyükekşi, "Çok başarılı iki yıl geçti. Bu ortaya çıkan başarıda futbolcusundan malzemecisine, başkanından yönetimine çok teşekkür ediyorum. Görevi devraldığımız yönetim kurulu arkadaşlarımızda sorumluluğumuzun farkındayız. İnşallah bizde bu görevi özellikle Gaziantep’in ileri gelenleri hem siyaset, hem ekonomi olarak Gaziantep’in katma değerini arttırmak amacıyla, ekonomiye katı sağlamak amacıyla inşallah Gaziantep’i marka yapmak için uğraşacağız.

GAZİANTEP ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Gaziantep halkına seslenen başkan Büyükekşi, “Biz şunu özellikle altını çiziyoruz. Gaziantep için çok önemli bir şehir. İhracatta 6. sırada. Gaziantepli güçlü, azimli, coşkulu ve çalışkandır. Tarihte bunu göstermiştir. Bizde aynı heves ve istekle görevi devraldık. Amacımız taraftar sayısını arttırmak, kombine satışını arttırabilmek Dolu stat ile maçlarımızı seyretmek. Gaziantep’te yaşayanların takımı sahiplenmesini istiyoruz.

TARAFLI TARAFSIZ HERKESİ ÇAĞIRIYORUM

Taraftarlar için de konuşan Büyükekşi, "Gerçekten süper ligde olmak çok önemli. Eğer gereken Motivasyonu sağlayabilirsek gerekli sinerjiyi üretirsek bu şenrimize yol su elektrik olarak geri dönecek. Taraftar olan veya olmayan, olmayanları da taraftar olmaya çağırıyorum. Ağaç yaprağı ile gürler. Bir takımın yaprağı taraftarlardır. Taraftar stadı doldurursa Türkiye çapında biz önemli bir oyuncu oluruz. Gençleri, öğrencileri hanımları maça bekliyouz. Sizlerin de desteğine çok ihtiyaçcımız var. Basın bizim elçimiz olmalı. İnşallah utandırmayacağız" diye konuştu.

KONUKOĞLU: HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Öncelikle bugüne kadar verdiğiniz destek için teşekkür ederim.Yeni göreve gelenleri kutluyorum. 2 yıl görevde kaldık. Unutmalayım bu takım şehrin takımı. Yönetimi bırakmamız takımı bıraktığımız anlamına gelmez. Asıl biz fanatik olarak her zaman yanında olacağız. Bu vesile ile Gaziantep halkına, taraftarlarımıza bizi kar kış demeden, üzücü günler, tatlı günler demeden her zaman yanımızda olan taraftarlarımızda dahil olmak üzere 2 yıl içinde destek veren sponsorlarımıza destek veren tüm arkadaşlarımıza, başta yönetim kurulum olmak üzere, görev alan tüm teknik heyetlere, futbolculara, kulüpte çalışanlara her konuda sahada statta çalışan herkese teşekkür ederdim. Allah yar ve yardımcımız olsun. En büyük tememmim üç puan almak.

YÖNETİMDE KADIN OLMAMASI ŞAŞIRTTI

Gazişehir Gaziantep kulübünde değişen yönetimde en dikkati çeken gelişme, daha önce 3 kadın yöneticisi olan Gazişehir yönetim kurulunda, Büyükekşi yönetiminde bir kadının bile olmayışı dikkat çekti..

Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan Mehmet Büyükekși
Mahsun Altunkaya
Cihan Koçer
Müslüm Özmen
Gürkan Tural
Cengiz Şimşek
M. Tuncay Yıldırım
A. Fikret Kileci
Cevdet Akınal
Yusuf Demsoy
Erhan Özmen
Mesut Çakmak
Mehmet Ziylan
Sedat Özdinç
Hayrullah Kubba
Fahrettin Kaplan
Samet Bayrak

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Gazişehir'de yeni yönetim oluşurken, görev bölümü de yapıldı. Mahsum Altunkaya'nın başkan yardımcılığına getirildiği Gazişehir FK'da Cihan Koçer Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

İŞTE GÖREV BÖLÜMÜ

Mahsum Altunkaya - Başkan Yardımcısı
Cihan Koçer - Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı
Müslüm Özmen - Genel Sekreter
Yusuf Demsoy - Futbol Şube Sorumlusu
Sedat Özdinç - Taraftar sorumlusu
Samet Bayrak - Etik Kurulu