GAZİANTEPSPOR – B.B ERZURUMSPOR

STAT: KALYON STADYUMU

TARİH: 17 EYLÜL 2017 PAZAR

SAAT: 20.00

HAKEM: CANER AK – GÖKMEN BALTACI – FURKAN ÜRÜN

YAYIN: BEIN SPORTS MAX 1

Süper ligden düştükten sonra kongreler ve olaylarla sürekli gündeme gelen kırmızı – siyahlı temsilcimizde, futbol takımı her zaman geri planda kalmaya başladı.

Ligde şu ana kadar bir galibiyeti bulunan Gaziantepspor, yarın akşam hem yeni bir sayfa açmak hem de kötü gidişe dur demek istiyor. Adana A klasman hakemlerinden Caner Ak’ın düdük çalacağı karşılaşma, yarın akşam saat 20.00’de Gaziantep Kalyon Stadyumunda oynanacak.

FORMA AŞKINA OYNAYACAKLAR

Gaziantepspor’un alt yapısında yetişen genç yetenekler her maçta olduğu gibi yarın akşamda Büyükşehir Belediye Erzurum karşısında formalarının aşkıyla sahada olacaklar.

Kırmızı – siyahlı takımın alt yapısında yetişen cesur yürekli gençler, iyi futbol oynamalarına rağmen sonuca gidemeyince ligde istediği konuma bir türlü gelemiyor. Ligde tecrübesizlik yaşayan Gaziantepsporlu futbolcular, her geçen hafta tecrübe kazanırken artık futbollarını skora yansıtmak ve puanlar almak istiyorlar.

YENİ YÖNETİM DESTEK OLACAK

Gaziantepspor’da önce ki gün Huzeyfe Durmaz başkanlığında seçilen yeni yönetim, genç futbolculara destek olacak.

Gaziantepspor’un artık ligde dik bir şekilde ayakta durması gerektiğini söyleyen çiçeği burnunda kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, genç yeteneklerle yollarına devam edeceklerini ve futbolcuların her zaman destekçileri olacaklarını söyledi. Yarın kendi sahalarında oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında taraftarları yanlarında görmek istediklerini ve hep birlikte başarıyı yakalayarak yeniden yükselişe geçeceklerini kaydetti.