GAZİANTEP BASKETBOL – TOFAŞ

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 28 KASIM 2017 ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT: 18.00

HAKEMLER: AYTUĞ EKTİ – SERDAR ÜNAL – A.YAZICIOĞLU

YAYIN: BEIN SPORTS 4

Gaziantep Basketbol, Erkekler Süper ligin 8’inci haftası karşılaşmasında kendi evinde lider Tofaş’ı konuk ediyor.

Baş antrenör Stefanos Dedas ile yollarını ayırdıktan sonra Sırp çalıştırıcı Nenad Markovic ile anlaşan Potanın Ağaları, yeni hocalarıyla bu akşamdan itibaren ligde ki kötü gidişini sonlandırmak istiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin, bugün saat 18.00’de Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda Aytuğ Ekti’nin hava atışıyla başlayacak mücadelesi, Beın Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

MARKOVİC’LR YENİ BAŞLANGIÇ

Gaziantep Basketbol takımı şampiyonlar liginde çıktığı son 5 maçından da farklı mağlubiyetlerle ayrılarak, iyi başladığı Avrupa şampiyonlar liginde kötü sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Tahincioğlu Basketbol Erkekler Süper Liginde de son olarak deplasmanda Giresun’a da mağlup olan temsilcimiz, son sıraya yerleşirken Bursa temsilcisi lider Tofaş karşısında çıkış arayacak.

Kırmızı – siyahlı dev adamlar geride kalan 7 lig karşılaşmasının 6’ısından mağlubiyet birinden ise galibiyetle ayrıldı.

Dün sabah saatlerinde Gaziantep’e gelen ve akşam ilk antrenmanını yaptıran Sırp antrenör Nenad Markovic ile kırmızı – siyahlı temsilcimiz yeni bir sayfa açmak istiyor.

TARAFTARLARI BEKLİYORLAR

Gaziantep Basketbol takımının dev adamları bugün kendi evinde mücadele edecekleri Tofaş karşısında galip gelerek iki puanı taraftarlarına armağan etmek istiyor.

Bursa temsilcisine sezonun ilk mağlubiyetini tattırmak isteyen kırmızı – siyahlı dev adamlar, rakibinin namağlup unvanını sonlandırmak istiyor.

Potanın ağaları bu akşam oynayacakları zorlu karşılaşma da taraftarlarını yanlarında görmek istiyorlar. Bu zamana kadar her maçta desteklerini gördükleri taraftarlara şimdi daha çok ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden dev adamlar, artık kötü gidişe son vermek istediklerini de dile getirdiler.

MUHARREM TÜRKOĞLU