Royal Halı Gaziantep, FIBA EuroChallenge Kupası çeyrek finalinde, Tsmoki Minsk ile karşı karşıya geliyor.

İlk kez katıldığı EuroChallenge Kupası'nda 1.turu lider, 2. turu ise namağlup tamamlayan Royal Halı Gaziantep, çeyrek finalde Tsmoki Minsk'i sahasında konuk edecek.

Dev adamlar, Belarus temsilcisi ile bu akşam Karataş Spor Salonu'nda saat 19.00'da çeyrek final ilk maçında sahaya çıkıyor.

TARAFTARLAR KARATAŞ’A

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının hedeflediği Final Four öncesi ilk maçına bu akşam kendi evinde Tsmoki Minsk karşısına çıkıyor.

Bu akşam dev adamların en büyük destekçisi hiç kuşkusuz ki taraftarları olacak. Tribünlere gelecek olan her taraftarı önemseyen basketbolcular Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunun ful dolmasını bekliyorlar. Taraftarları tribünlerde ne kadar çok görürlerse ve ne kadar destek alırlarsa o kadar çok motive olduklarını belirten dev adamlar, bu akşamda Tsmoki Minsk’i sadece saha içerisinde ki verecekleri mücadeleyle değil aynı zamanda tribünde ki taraftarlarıyla da kazanabileceklerini söylediler.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYORUZ

Bugün oynayacakları Tsmoki Minsk maçını kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydeden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının koçu Zdovc Jurij, “Tribünleri taraftarlarımızın tamamen doldurmalarını bekliyoruz. Oldukça önemli bir maç, bu yarışmada Türkiye’yi temsil ediyoruz. Oyuncular ve yönetim bunu hak ediyorlar, seyircilerin Karataş’a gelerek desteklemelerini hak eden bir takımız. Onlarla daha güçlüyüz” şeklinde konuştu.