Hedefi olan bir takım geldiğinden dolayı heyecanlı olduğunu aktaran Konuk, sezon sonunda ipi göğüsleyeceklerine inandığını söyledi.

MUTLU OLARAK GELDİM

Bursaspor’da uzun süre forma şansı bulamaması nedeniyle oynayabileceği bir takımda yer almak istediğini söyleyen Gazişehir Gaziantep’in yeni transferi İsmail Konuk, “Devre arası dönemde Gazişehir Gaziantep’in teklifi bana olumlu geldi ve buraya geldiğim için heyecanlandım. Burası hedefi olan bir takım, bende bunun için bu kulübe mutlu olarak geldim. İnşallah sezon sonu bu ipi göğüsleyerek süper lige çıkmak istiyoruz” dedi.

İNANILMAZ BASKI YAPIYORLAR

Yeni transfer olması nedeniyle Samsunspor maçının kadrosunda yer alamadığını hatırlatan Konuk, “Gazişehir Gaziantep gerçekten çok iyi bir takım önde inanılmaz baskı yapıyorlar. Samsunspor karşısında ezici bir oyunla galip geldik, İnşallah bu şekilde devam ederiz ve sezon sonu ipi göğüsleriz” dedi.

UYUM SAHAYA YANSIYOR

Takıma geldiğinde hiç yabancılık çekmediğini ifade eden Konuk, “Zaten tanıdığım futbolcu arkadaşlarım buradalar. Özgürcan, Himmet, Tugay Kaçar ayrıca Del Valle Bursaspor’dan takım arkadaşım. Geldiğimde asla yabancılık çekmedim. Takım içerisinde ki uyum da çok güzel bu da sahaya yansıyor. Sezon sonu hedefimize ulaşacağız diye ümit ediyorum” açıklamasını yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU