Marketler zincirleri arasında kalitesini kanıtlayan Winmar, mağazalar arası halı saha futbol turnuvası start aldı.

Akkent semtinde ki halı sahada önceki gece iki ayrı sahada başlayan turnuvanın ilk gününde Alperen ve Karayılan takımları rakiplerini farklı muğlup ettiler.

İlimizde ki bütün market çalışanlarını futbol turnuvasıyla kaynaştırmak istediklerini söyleyen Winmar marketler zinciri alım ve satım müdürü Servet Deynekli, “Personellerimiz sadece kendi çalıştığı alandaki arkadaşlarını tanıyorlar ama diğer bölümlerde yabancı gibi hareket ediyorlardı. Hem bu sorunu ortadan kaldırmak ham da gün boyu yoğun iş temposuyla artan stresi bir nebze atmak adına halı saha futbol turnuvasını organize ettik. Sporun insanları birleştirici ve iletişimi güçlendirici özelliğini de bir bakıma değerlendirmek istedik. Burada asıl amacımız maçları kazanmak veya kaybetmek değil, kendi bünyemizde sosyal ortamı geliştirmek” diye konuştu.

Turnuvanın ilk gününde bütün takımlar büyük bir heyecan içerisinde maçlarını oynarken, Fair Play kurallarınında uygulanması futbol adına güzel gelişmeler olarak dikkat çekti.

İlk gün maçları sonunda Alperen takımı, Karayılan’ı 15 – 2 mağlup ederken, Bozkurt ise Şehitkamil’i 19 – 3 mağlup etmeyi başardı.