Gaziantep’i bu sezon kadınlar liginde iki takım temsil edecek. Her sezon grubundan lider olarak çıkıp Play Off finallerine kalan Merinos’un yanı sıra bu sezon Merinos’da ligde mücadele edecek.

HEYECAN TALAT ÖZKARSLI’DA

Gaziantepli voleybol severler sezonun ilk maçını derbi mücadelesiyle izleyecek. Temsilcilerimiz Merinos ile Zeugmaspor Pazar günü Saat 13.00’de Talar Özkarslı spor salonunda kozlarını paylaşacaklar. Ligin en deneyimli ekipleri arasında yer alan Merinos yine bu sezona da iddialı girmek isterken, Zeugma ise ilk defa katıldığı ligde ilk maçından ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

DOSTLUK ÇAĞRISI

Gaziantep’te bu sezon voleybol liginde iki takımın ye almasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Merinos bayan voleybol takımı antrenörü Ali Bağcı, sezonun ilk maçında Gaziantep derbisi oynanacağını en önemli sonucun ise dostluk olacağını kaydetti.

Zeugma spor kulüp başkanı Erdoğan Şahin ise yeni bir takım olduklarını ve sezona büyük bir heyecanla girdiklerini kaydederken, Merinos ile kardeş takım olduklarını salonda rekabet içinde olsalar da dostlukların her zaman daimi olacağını belirtti.

MUHARREM TÜRKOĞLU