Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “Gaziantep’i geleceğe taşıyacak projelere ve vizyona sahip olan başkanlara ihtiyaç var” dedi.

Birçok siyasi partinin ziyaret ederek adaylarının proje tanıtımı gerçekleştirdiği Gaziantep Ticaret Borsası, AK Parti Gaziantep belediye başkan adaylarını ağırladı. 30 Mart’a çok kısa bir süre kaldığını ifade eden AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Gaziantep’i dünyanın en önemli metropol kentlerinden birisi haline getirmek için aday olduğunu ifade etti.

KALABALIK EKİPLE GİTTİLER

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Derya Bakbak, Nejat Koçer, Ali Şahin, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ziyaret ettikleri Gaziantep Ticaret Borsası’nda projelerini borsa üyelerine anlattı. Ziyarette GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

30 Mart yerel seçimlerinin bütün Türkiye için olduğu gibi Gaziantep için de büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep’i geleceğe taşıyacak olan başkanların toplumla kucaklaşacak ve kent sorunlarını çözecek projeler yanında önemli bir vizyona sahip olması gerektiğini vurguladı.

ÇOK FARKLI BİR KENT

Tiryakioğlu, “Gaziantep için sakin ve seviyeli bir seçim ortamı geçmeye devam ediyor. Bütün siyasi partilerin adaylarını sağladıkları bu güzel ortam için kutluyorum. Gaziantep Ortadoğu’nun göz bebeği bir kent. Sahip olduğu özellikler ve değerler diğer kentlerimizden çok farklıdır. Türkiye sanayisinin ve ihracatının kalbi durumundaki Gaziantep’in tarihi ve kültürel değerleri de göz önüne alındığı zaman kenti yönetecek insanların ortaya koyacağı vizyon projeleri çok önemli. Şu ana kadar birçok partiyi ve adaylarını ağırladık ve Gaziantep’i geleceğe taşımayı düşündükleri projelerini dinledik. Bu gün de Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adaylarını ağırlıyoruz. Sonuçların şimdiden Gaziantep ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor 30 Mart yerel seçimlerinde bütün adaylara ve siyasi partilere başarılar diliyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde her oyun ayrı bir önemi var. Vatandaşlarımızın mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmasını ve demokrasinin işlerliğinin yerini bulmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’na teşekkür ederek, ”Gaziantep Ticaret Borsası yakından izlediğimiz ve geçmişte birçok konuda destek sağladığımız Türkiye’nin örnek borsalarından birisidir. Gaziantep Ticaret Borsası ülkemiz için önemli birçok projenin de habercisidir. Lisanslı Depoculuk ve Ürün İhtisas Borsacılığını önümüzdeki dönemlerde hayat bulmasını sağlayacak olan Gaziantep Ticaret Borsasını yürekten kutluyorum. 30 Mart sonrası seçilmemiz halinde Borsamızın gelişmesi ve uluslararası borsalar statüsüne kavuşabilmesi için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklide konuştu. HABER MERKEZİ