Günün ilk mesaisini başkan adayları Hasan Şahin ve Mutlu Özpineci’ye ayıran vali Ali Yerlikaya, kongrenin sorunsuz ve sıkıntısı geçmesini istedi.Gaziantep şehrine ve Gaziantepspor’a yakışan bir kongrenin gerçekleşmesini isteyen Yerlikaya, kongre sonrası güzel gelişmelerin olacağının mesajını verdi. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüne verilen desteğin aynısının da Gaziantepspor’a verileceğini kaydetti.VALİLİK AÇIKLAMA YAPTIVali Ali Yerlikaya Gaziantepspor Olağanüstü kongresinde Başkan adaylıklarını açıklayan Hasan Şahin ve Mutlu Özpineci’yi kabul etti.

Başkan adayı Şahin ve Özpineci’ye Gaziantepspor yönetimine adaylıkları için tebrik ve başarılar dileyen Vali Yerlikaya, kongrenin ilimiz ve spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Yerlikaya, “Bu yıl PTT 1. Ligde mücadele edecek Gaziantepspor’un en kısa zamanda tekrar Süper Lige çıkarak taraftarlarını ve bütün hemşehrilerimizi sevindirmesini ümit ediyorum.” diyerek, kongrenin Gazianteplilere yakışır bir centilmenlik ruhu içerisinde geçmesi dileğini bildirdi.

Başkan Adayları Şahin ve Özpineci de Vali Yerlikaya’nın Gaziantepspor kongresine gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ettiler.MUHARREM TÜRKOĞLU