Şehit aileleri ve gazilerin hatırlarını sormak, varsa ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmak üzere gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Yerlikaya, "Devletimizin bütün kurumları ve yöneticileri şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındadır" dedi.

ZAMAN ZAMAN BİRARAYA GELİYORUZ

“Zaman zaman düzenlenen programlarda veya Valiliğimizde bir araya geliyoruz" diyen Yerlikaya, "Ancak sizleri evlerinizde ziyaret ederek ailelerimizin bütün fertleriyle görüşmek, tanışmak, varsa ihtiyaç ve taleplerinizi yüz yüze konuşmak istedim. Kıymetli ev sahipliği ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Sizleri kendi ailelerimiz, yakınlarımız olarak görüyoruz. Sizlerin sağlık, huzur ve afiyette olmanız en büyük temennimiz. Şehitlerimizin en değerli emaneti olarak sizlerin iyi gün kötü gün ayırmadan her zaman yanındayız. Devletimizin bütün kurumları ve yöneticileri şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındadır" şeklinde konuştu.

AİLELER MEMNUN KALDI

Şehit aileleri ve gazilerimiz de Vali Yerlikaya’yı evlerinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretleri için Vali Yerlikaya’ya dua ve teşekkür ettiler. HABER MERKEZİ