VALİ Süleyman Kamçı, okullarda yanmayan kalorifer sorununa el attı ve çözüme ulaştırdı. Kamçı,gazetemizi arayarak Velilerimiz rahat etsin, çocuklarımız artık üşümeyecek dedi. Gazetemizin gündeme getirdiği ve Vali duysa çok üzülür başlığı ile verdiği haber üzerine yetkililerle görüşen Kamçı, sorunun çözüme kavuşturulmasını için çalışmaları hızlandırıldığını ve Gazdaş yetkilileriyle yaptığı görüşmede, söz konusu gaz kaçağıın hemen giderilerek okullarda kaloriferlerin yanmaya başlayacağını söyledi.

Sorunun ana muhatabının GAZDAŞ olduğunu ve kendisinin bizzat Genel Müdürü arayarak durum hakkında bilgi aldığını ifade eden Kamçı bu konuda çok hassas davranıyoruz, bu soğukta çocukların üşütüp hasta olmaması gerekiyor. Bize düşen görev de onlara sıcak bir ortam yaratmaktırdiye konuştu. Okullarda kaloriferlerin yanmamasının gerekçesi olarak, GAZDAŞ'ın kaçak tespit ettiğini ve o nedenle işin geciktiği konusunda aktarım yapıldığını belirten Kamçı, Üzerinde ısrarla durduk ve yetkilileri arayarak bilgi aldık. Firmayı sıkıştırdık ve gece yarısına kadar çalışıp işi çözeceği sözünü aldık dedi.

2 OKUL HARİÇ HEPSİ TAMAM

GAZDAŞ'ın dün gece geç saatlere kadar çalışıp okullardaki kalorifer sorununu çözmek için uğraştığını anlatan Kamçı, ?Çocuklarımızın üşümesi hepimizin sorunu. Herkes sorumluluğunu yerine getirmek zorunda. Kış başında sorunun çözülmesi gerekirken, bugüne kadar gelindi. Ama üzerinde ciddi bir şekilde durduk. Gaz kaçağı tespit edilen noktaları belirledik ve onarımı için harekete geçirdik. Velilerimiz korkmasın, rahat etsin. Çocuklarımız üşemeyecek şeklinde konuştu.

PROTOKOLDE DÜZENLEMELER YAPILACAK

Vali Kamçı bundan sonra GAZDAŞ'la yapılacak protokolde düzenlemeler de yapılacağını belirterek şunları söyledi: ?GAZDAŞ'la yapacağımız protokolde iş teslim süresini ve eksiksiz teslimat maddesini ekleyeceğiz. Şartlara uyulmaması konusunda da neler olabileceğini belirteceğiz. Bunu yaparsak, artık bir sorun yaşamayacaız LEYLA ÖZEKŞİ POLAT