Vali Erdal Ata, Gaziantepspor’da yaşanan gelişmeler karşısında olumsuz konuşarak "Gelişmeler bizim istediğimiz gibi gitmiyor" dedi. Fatma Şahin ve kendisiyle birlikte AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer dahil, sanayici ve iş adamlarının yer aldığı yeni oluşumun Gaziantepspor için sonuç alamaması Vali Erdal Ata’nın da canını sıktı.

Vali Ata, Gaziantepspor’a başkan adaylığı için görev verdiği Bilal Çeker’in çalışmalardan ve görüşmelerden sonuç çıkartamaması üzerine, İbrahim Kızıl’ın tekrar aday olacağını açıklamasıyla birlikte durumun değiştiğini belirterek “biraz beklemekte fayda var”dedi.

İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI

Başkan Ibrahim Kızıl’ın tekrar aday olması ile ilgili de açıklamada bulunan Vali Ata, "Şuanda açıklama yapmak için erken, sonucu görelim. Biraz beklemekte fayda var. Gelişmeler bizim istediğimiz gibi gitmiyor. Sadece onu söyleyebilirim." diye konuştu.

KONUYLA

İLGİLİ TOPLANTI YAPACAĞIZ

Şuan ki başkanın tekrar seçilmesi durumunda yapılacak bir şeyin olmadığını dile getiren Ata, kulübe verilen paralar hakkında da bir değerlendirme yapacaklarını açıklayarak, konuyla ilgili bir toplantı yapacaklarını sözlerine ekledi.