Avrupa menşeli son teknoloji makine parkuru ile donatılmış tesislerinde sentetik dokuma kumaş ve çuval üretimi gerçekleştiren Utsa Çuval, “Güneş Enerjisi ile Çevre Dostu” çatı GES yatırımı için enerji sektörünün deneyimli ve tanınan firması Generalsolar Enerji ile anlaştı.

HEDEFLER BÜYÜK

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde 11 bin metrekaresi kapalı toplam 21 bin metrekare alan üzerine kurulu tesislerinde 120 kişilik personel kadrosuyla yıllık 60 milyon adet torba üretimi gerçekleştirdiklerini aktaran Utsa Çuval Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Sancar, çatılarına kurulacak GES Projelerine start vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Sancar, “Yatırımımız tamamlandığında tükettiğimiz elektriği temiz enerji kaynağından sağlayacağız. Diğer taraftan bu yatırımımız ile gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakma konusunda bir nebze de olsa üzerimize düşen görevi yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

DEMİRDAŞ: BİR ÇOK İLKE İMZA ATTIK

Generalsolar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdaş ise, çatı GES yatırımlarında Generalsolar’a duydukları güven ve çevreye olan duyarlılıklarından dolayı Utsa Çuval yönetimine teşekkür etti. Ali Demirdaş, “Yenilenebilir enerji sektörünün Güneş alanında faaliyet gösteren firmamız, tecrübeli mühendis ve çalışan kadrosu ile ülke genelinde çok sayıda başarılı projeler gerçekleştirirken birçok ilke de imza attı. Adıyaman’da Utsa Çuval’ın da GES yatırımında bizler ile işbirliği yapmasından dolayı çok memnunuz” ifadelerini kullandı.“Utsa Çuval olarak üretimlerimizde kalite ve güvenirliği ön planda tutuyoruz” diyen Sancar, “Yenilikçi bakış açımız ile yatırımlarımıza yön veriyoruz. Enerjimizi Güneş’ten karşılamaya yönelik çevreci GES yatırımımız da bu yenilikçi anlayışımızın bir sonucudur. Bu yatırımı gerçekleştirmek için; uzman kadrosuyla güven veren, sektörünün deneyimli ve tanınan firması Generalsolar’ı tercih etmekten dolayı biz de çok memnunuz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ