Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde, Yönetim ve Kariyer Topluluğu Başkanı Rezzan Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programında gençlere tavsiyelerde bulundu.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Her türlü sorunun birlik ve beraberlik ile üstesinden gelinebileceğine dikkat çeken Ünverdi, “El ele, omuz omuza verdiğimiz sürece, Allah’ın izniyle her türlü sorunun üstesinden geliriz. Bu anlamda GSO olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. ” dedi. Okulu bitirip diploma almanın asla yeterli olmadığına vurgu yapan Ünverdi, bunun yanında sosyal aktivite ve mesleki deneyimin olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

BU ÇAĞIN FARKINDA OLMALIYIZ

Dünyada rekabet koşullarının çok değiştiğini ve yenilikçi üretim anlayışının önemine işaret eden Ünverdi, "2011 yılında,Endüstri 4.0 çağına girdik. Bu çağın farkında olmamız lazım. Bu anlamda gençlerimizin mesleki eğitimlerine destek olma amacıyla GSO-MEM’de mesleki eğitimler düzenliyoruz. Burada eğitim alanların gidiş geliş masraflarını karşılıyoruz. Merkezden eğitim alan arkadaşlarımızın iş hayatına girmesinde yardımcı oluyoruz. Merkezimize gelerek buradan faydalanabilirsiniz. Sizden ricam burayı gelin ve görün. Sizler için ne gerekiyorsa yapalım" diye konuştu. Bülten