Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kulüp başkanı Ünsal Göksen, kulüp başkanlığını bırakıyor mu?
Yaklaşan yerel seçimlerde meclis üyeliğine aday gösterilmeyen Ünsal Göksen, kulübün önünü açmak düşüncesiyle başkanlık görevini bırakacağı öğrenildi.
Bu akşam yemekli bir toplantıda yönetim kurulu ile bir araya gelecek olan Ünsal Göksen, görevini as başkan Nurettin Özkaya’ya devredeceği öğrenildi.FATMA ŞAHİN İLE GÖRÜŞECEK
İsmi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanlığı ile geçen iş adamı Nurettin Özkaya, yaptığı açıklamada görüşmelerin devam ettiğini her hangi bir pürüz çıkmadığı takdirde görevi kabul edebileceğini söyledi.
Kendi aile büyükleriyle birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile görüşeceğini kaydeden Özkaya şunları açıkladı;
Mevcut yönetimde görev alıyorum. Bununla birlikte şirketimizde aile büyüklerim ver onlarla görüşmem gerekiyor ve kararlarına saygı duymak zorundayım. Bunun yanı sıra belediye başkan adayımız Sayın Fatma Şahin’in de görüşleri bizim için son derece önemli. Bu akşam yönetim kurulu ile de bir toplantı yapacağız. Eğer bir sorun yaşanmazsa başkanlık görevini seve seve kabul ederim yoksa da zaten yoğun olan işlerime devam ederim”