Bu yıl 3.kez düzenlenecek olan Gaziantep Medya Platformu bölgesel ve Uluslararası marka ödül töreni, 17 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Törende çok sayıda ünlü sanatçının katılımı bekleniyor.

Şehitkamil Kongresi'nde 17 EKİM saat 13.00’te gerçekleştirilecek. GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, bölgesel kalkınma aşkına bir sanayi başkenti Gaziantep’in yanı sıra bölgelerdeki illerden de markalara, ödül töreni düzenlediklerini belirterek, amaçlarının marka şehirler oluşturarak, Anadolu sermayesinin gelişmesini teşvik etmek olduğunu söyledi.

BU TOPRAKLARDAN ÇIKACAK

Bu yılki ödül töreninin en az önceki törenler kadar sinerji oluşturacağını ifade eden Özkoyuncu, "Ödül törenine bu yıl Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül , Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra siyasi partilerin milletvekilleri ve adayları ile bürokratların da katılımını bekleniyor. Ayrıca yılın en iyileri ödülüne layık görülen Kral FM'den Gezegen Mehmet, sanatçı Bülent Serttaş ile yılın dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinin yanı sıra aynı dizinin müzik yapımcısının da ödüllerini almak üzere Gaziantep'e gelecek" dedi. HABER MERKEZİ