GAZİŞEHİR GAZİANTEP – SAMSUNSPOR

STAD: KALYON STADYUMU

TARİH: 22 OCAK 2018 PAZARTESİ

SAAT: 18.00

HAKEMLER: BÜLENT BİRİNCİOĞLU – MUHAMMET YUMAK – M. ALİ AKKOR

YAYIN: BEIN MAX 2

Sezonun ilk maçında deplasmanda golsüz berabere kaldığı Karadeniz ekibi karşısında Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz, bu defa galip gelmek istiyor.

Yarın saat 18.00’de Trabzon A Klasman hakemlerinden Kalyon Stadyumunda saat 18.00’de çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SERİ YAKALAMAK İSTİYORLAR

İkinci yarının ilk üç maçını kendi evinde oynayacak olan Gazişehir Gaziantep, seri galibiyetlerle süper lig hedefinin içinde yer almak istiyor.

Kırmızı – siyah ve beyazlı futbolcular, bu akşam Samsunspor karşısında galip gelerek Play Off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyor. Yoğun bir kamp döneminin ardından geçtiğimiz haftayı da teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde günde çift idman yaparak hazırlandı. Hedeflerinden kopmama adına kendi sahalarında oynayacakları her maçtan galip gelmek zorunda olduklarını belirten Gazişehir Gaziantepli futbolcular, Samsunspor ile birlikte seri galibiyetler alarak önce Play Off ve daha sonra da ilk iki arasında sezonu tamamlamayı hedefliyor.

KAYIP İSTEMİYOR

Gazişehir Gaziantep’in tecrübeli teknik direktörü Erkan Sözeri, bu akşam kendi sahalarında oynayacakları Samsunspor karşısında kayıp istemiyor.

Ligde hedefi olan bir takım olduklarını ve özellikle ilk beş hafta oynayacakları maçın ligde ki kaderlerini belirleyeceğinin altını çizen Sözeri, bu süreçte maksimum puanlarla ayrılmak istediklerini ifade etti.

Kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri, “Arkadaşlarımız kampta gayet iyi çalıştılar ve bunun karşılığını da performans ve fizik olarak aldığımızı düşünüyoruz. Samsun maçında göstereceğimiz maçta da bunu desteklediğimizi düşünüyoruz. Kendi sahamızda ilk üç maçımızı içeride oynayacağız bunlardan alacağımız maksimum puanlar bizim nereye gideceğimiz belirleyecek ama biz gideceğimiz hedefi biliyoruz ve ona göre de hazırlıkları yapıyoruz. Bu üç maçtan en iyi sonuçları alarak kayıpsız geçerek hedefimize doğru emin adımlarla gitmek istiyoruz. Futbolcularımız istekli ve arzulular” dedi.

SAMSUN CEPHESİ

Bu akşam Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Samsunspor’da geçen hafta yapılan son antrenmana iki futbolcusu çıkmadı.

Mevcut kadroda ki oyunculara yapacağı ödemelerde sıkıntı günler geçiren ve Samsun Valisi Osman Kaymak’ın başlattığı kampanya ile bir nebze nefes alan Samsunspor’da gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın.

Nuri Asan Tesisleri’nde geçtiğimiz Cuma günü saat 15.30’da yapılan antrenmana Jonathan Ayite ve Samed Hakan Kılıç katılmadı. Bu iki oyuncunun da ödeme gününün dolduğu ve bu nedenle antrenmana çıkmadıkları öğrenildi.

Geçen hafta içi Gökay İravul’da aynı sıkıntı yaşanmış ve ödemesi yapılarak sorun çözülmüştü. Fesih hakkı elde eden oyunculardan Abdülkerim Bardakçı, Hasan Hatipoğlu, Ufuk Budak, Çağrı Ortakaya, Ömer Kandemir ve Halil İbrahim Pekşen daha önce takımdan ayrılmıştı.

MUHARREM TÜRKOĞLU