EVİ terk eden karısını ikna etmeye çalışan Ejder K., ret cevabı alınca, kayınpederi ve kayınvalidesini bıçakla öldürüp, eşini de yaraladı… 20 yıllık evli olan çiftin 3 çocuklarının bulunduğu, cinayet zanlısı E.K'nin kayınbabasına ait markette çalıştığı belirtildi. Olayda hayatlarını kaybeden Adil ve Perihan İsaoğlu çiftinin, 18 Mart'ta umreye gitmek için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Polis, kaçan şüpheli E.K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Cemil Cahit Barlas Caddesi üzerinde bulunan Almira Apartmanı’nda meydana geldi. Fatma K., yaklaşık 8 ay önce 20 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Ejder K.’yi terk edip, aynı apartmanda oturan babasının evine gitmişti. Eşini ikna etmek isteyen, fakat ret cevabı alan Ejder K., önceki akşam kayınpederi Adil İsaoğlu’nun evine gitti.

APARTMAN GÖREVLİSİ HABER VERDİ

Fatma K'den yine ret cevabı alan Ejder K., çıkan tartışma sonrası üzerinde taşıdığı bıçakla kayınbabası Adil ile kaynanası Perihan İsaoğlu ve eşi Fatma K'ye saldırdı. K. eşini, annesini ve babasını vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Apartman görevlisi Ejder K'yi elinde bıçakla kaçarken görünce durumu polise bildirdi.

KARISININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren ekipler kanlar içerisinde yerde yatan yaralılardan Perihan İsaoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ambulanslarla baba Adil İsaoğlu 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne Fatma K ise Şehit Kamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Adil İsaoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatma K'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, kaçan Ejder K'nin yakalanması için çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

18 MART'TA UMRE'YE GİDECEKLERDİ

Damatlarının bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden Adil - Perihan İsaoğlu çiftinin 18 Mart'ta Umre'ye gidecekleri ve bunun için hazırlık yaptıkları öğrenildi.

Bu arada, kayınbabası ve kayınvalidesini öldürüp eşini de ağır yaralayan Ejder K'in son zamanlarda çevresine, eşinin ailesinden baskı gördüğünü, kendisinin kayınbabasına ait markette çalıştığını ancak bu çalışmasının karşılığında parasını alamadığını ve eşinin ailesi tarafından dövüldüğünü anlattığı bildirildi.