Mahsereci ile birlikte İl Yönetiminden milletvekili aday adayı olmak için istifa edenlerin sayısı dörde yükseldi. İl Binasında düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili aday adaylığını açıklayan Filiz İyikoçak Mahsereci,” Tüketen değil, üreten, adil ve güvenli bir Türkiye için adayım” dedi.

Coşkulu ve oldukça kalabalık partililerin alkışları arasında adaylığını açıklayan Mahsereci, “Bugün demokrasinin, hukukun, özgürlüklerin tartışıldığı bir ortamda Genel Başkanımız Meral Akşener’in yaktığı meşaleyi taşımak üzere bir anne, eş ve bir iş kadını olarak bu zor süreçte her türlü zorluğu göze alarak, Allahtan başka hiçbir güçten korkmadan, dava arkadaşlarımdan aldığım güç ve destekle milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. İlk günden bugüne kadar beraber yürüdüğüm dava arkadaşlarımla son nefesimize kadar bu kutlu davayı iktidar yapana kadar her türlü bedeli ödemeye size söz veriyorum” diye konuştu.

Mahsereci, “Genel Başkanımızın da dediği gibi, ‘Bizimkisi engelli parkur.’ Ülkemizi, insanımızı huzurlu kılmak için bu engelleri aşacağız. Yorulacağımızı, yılacağımızı düşünenlere buradan sesleniyorum: Daha yeni başladık. 24 Haziran akşamı bütün olumsuzlukları geride bırakmış olacağız. 25 Haziran sabahı iyilik güneşinin sıcaklığı içimizi ısıtacak” şeklinde konuştu.

KADINLARDAN TAM DESTEK

Basın toplantısına katılan kadınlar, açıklamanın ardından Mahsereci’yi tek tek kutlayarak destek verirken, “ Milletvekili aday adayımız Filiz İyikoçak Mahsereci ile birlikte iktidar yürüyüşümüze başlıyoruz. Bu yolda, adayımızla birlikte, yolları aşındıracağız. Kapı kapı dolaşıp, partimizin programını ve 25 Haziran’da doğacak güneşin ülkeyi huzura, adalete ve sağlıklı bir ekonomiye kavuşturacağını anlatacağız” dediler.