Kırmızı – siyahlı temsilcimizin 28 – 30 Eylül tarihleri arasında katılacağı 11. Geleneksel Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Turnuvası programı belli oldu

Gaziantep Basketbol, Galatasaray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan ve Olympiakos, 28-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Geleneksel Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Tunuvası'na katılıyor.

Potanın ağaları, turnuvada ki ilk maçını yarın saat 18.15’de Galatasaray Odeabank ile yapacak.

EN CİDDİ SINAV

28-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş Sompo Japan ile Gaziantep Basketbol, Eurocup temsilcimiz Galatasaray Odeabank ve Yunanistan’ın THY Euroleague ekibi Olimpiakos da katılacak.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek 11. Geleneksel Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Turnuvası, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

GÖSTERİ MAÇI YAPIACAK
Dev kulüplerin yeni sezon öncesindeki en ciddi hazırlıkları olarak gözüken TÜBAD Turnuvası’yla birlikte, sosyal sorumluluk için önemli adımlar da atılacak. Maçların oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda, “Arkadaşım Diyabet” karşılaşması da organize edilecek ve Diyabetli çocuklar ile basketbolun efsane isimleri gösteri maçında parkeye çıkacak.

MAÇ PROGRAMI
28 EYLÜL 2017 - PERŞEMBE
16:00 - Olympiakos - Beşiktaş Sompo Japan
18:15 - Galatasaray Odeabank - Gaziantep Basket

30 EYLÜL 2017 - CUMARTESİ
11:00 - Arkadaşım Diyabet Basketbol gösteri maçı
13:00 - 3.'lük - 4.'lük maçı
15:30 - Final maçı

MUHARREM TÜRKOĞLU