Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'de spor müsabakalarının korona virüs nedeniyle nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin korona virüs ile ilgili gelinen son nokta ve alınacak tedbirlere ilişkin Beştepe'de yaptığı toplanın ardından kararları açıklayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı.

DERBİLERDE TARAFTAR OLMAYACAK

Futbolda Süper Lig'in 32'nci haftasında kadar, TFF 1'inci Lig'de ise 34'üncü haftaya kadar maçlar seyircisiz olarak oynanacak.
Öte yandan Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir, Galatasaray - Beşiktaş, Medipol Başakşehir - Galatasaray ve Galatasaray - Trabzonspor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı da bu açıklamayla birlikte kesinleşmiş oldu. GAZİANTEP F.K’NIN SEYİRCİSİZ OYNAYACAĞIZ MAÇLARCumhurbaşkanlığı ve TFF’den yapılan açıklamaların ardından Gaziantep’F.K’nın yarın deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçı da dahil olmak üzere 3 maç deplasmanda 3 maçını ise kendi evinde seyircisiz oynayacak.İşte Kırmızı – Siyahlı temsilcimizin 26 ile 31’inci haftalar arasında oynayacağı maçlar:26. Hafta: Aytemiz Alanyaspor – Gaziantep F.K 14 Mart 2020 (Bahçeşehir Okulları Stadı)27. Hafta: Gaziantep F.K – Ankaragücü 21 Mart 2020 (Kalyon Stadyumu)28. Hafta: Galatasaray – Gaziantep F.K 4 Nisan 2020 ((Ali Samiyen Türk Telekom)29. Hafta: Gaziantep F.K – Antalyaspor (Kalyon Stadyum)30. Hafta: Denizlispor – Gaziantep F.K (Denizli Atatürk Stadyumu)31. Hafta: Gaziantep F.K – Konyaspor (Kalyon Stadyumu)MUHARREM TÜRKOĞLU