Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent’te yapımına başlanan 660 konutun inşaat çalışmalarında sona gelindi. Son çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, evlerin en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 660 konutun yapımının son aşamaya geldiğini belirterek, “Eğer ortaya çıkmış bir proje varsa, bu Belediye olarak bireysel değil tüm ekip arkadaşlarımızın ortak çalışmasının bir ürünüdür. Şehitkamil ilçemizdeki vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Kendi nefsimizin istemediğini vatandaşımız içinde istememiz doğru değil. Onun için yapılan projelerde kaliteyi ön planda tutmaya gayret gösteriyoruz. İmkanlarımızı zorlayarak, en iyi nitelikli projeleri onlara sunmaya çalışıyoruz. Gazikent’te yaptığımız konutlarımız çok kısa bir sürede bitme aşamasına geldi. İnşallah önümüzdeki günlerde satışa sunarak vatandaşımıza teslim etmiş olacağız” dedi.

MUHTAR SEVİNDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan konutlar ve diğer hizmetlerden dolayı memnun kaldıklarını ifade eden Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen, “Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize 660 konut yapıldı. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımız yeni evlerine yerleşecekler. Belediyemizin yaptırmış olduğu bu konutlar mahallemizin prestijini attırıyor. Bunun dışında yine Belediyemiz tarafından mahallemize sosyal tesisler ve parklar mahalle sakinlerimiz tarafından takdirle karşılanıyor” dedi.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN