Farklı bir hedefle yola çıkan PTT 1. lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, gelecek sezon hazırlıklarına başlıyor. Mavi – beyazlı temsilcimiz, yeni hocası Nurullah Sağlam’ım önderliğinde kendi tesislerinde bugün top başı yapacak!Geçen sezon ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen, ardından puan tablosunu 41 puanla 14. sırada kapatan ve Teknik Direktör Mehmet Polat ile yollarını ayıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

TRANSFERLER SÜRÜYOR

Yeni dönemde ligde daha başarılı işlere imza atmak için Türkiye'nin en önemli teknik adamlarından Nurullah Sağlam’ı takımın başına geçiren mavi - beyazlılar, bugün kendi tesislerinde top başı yapacak. Yeni sezonun ilk çalışmasına eski ve yeni futbolcuların tamamının katılacağı bildirilirken, toplanma saat 15.00'de olacağı açıklandı. Takımın bütün oyuncularının yer alacağı idman öncesinde teknik heyetin oyuncularla toplantı yapacağı öğrenildi. Öte yandan transfer çalışmalarında görüşmelerin devam ettiği bazı oyuncularla bu hafta içinde kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir’in el sıkışacağı ifade edildi.

KAMP PROGRAMI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor birinci etap kamp çalışmasını kendi tesislerinde yaklaşık 15 gün sürdürecek. Futbolculara Ramazan bayramı izni 25 Temmuz tarihinde verilecek ve 1 Ağustos Cuma günü Düzce Topuk yaylasında ikinci etap kamp çalışmasına devam edilecek. Mavi – beyazlı ekip daha sonra kendi evine dönecek ve lig hazırlıklarına başlayacak.