Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi;

Şehrimizde Karşıyaka Polis Merkezi yakınlarında teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği hain saldırı sonucu 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Yapılan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ

FATİH TERİM ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısını lanetledi.

Kasımpaşa maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep’ta yaşanan terör olayıyla ilgili olarak, “Açıkçası, güzel güzel konuşayım, her sorunuza yanıt vermek niyetindeyim. Ama Antep olayını duyunca, bir yere ateş düşmüş, kan gövdeyi götürüyor, kardeş kardeşi vuruyor. Bende burada iyi oynadık, golü böyle attık, 3 puan aldık demekten utanıyorum. Yazıklar olsun! Ne oluyor bu ülkeye, neredeyiz arkadaş. İnanın bana içimden futbol konuşmak gelmiyor. Az önce söylediler bana 8 ölü 80 yaralı. Bunlar vatan evladı değil mi? Bunların ailesi, anası, babası, çocuğu, karısı yok mu? Yazıklar olsun, nereye gidiyor bu ülke? Biz böyle bir ülkemiydik. Neyimizi paylaşamıyoruz. İnanın bana çok üzgünüm futbol konuşalım ama neyini konuşalım. Ne oluyor yani, topu katliama gidiliyor. Oraya bomba buraya ölüm. Bu Türk insanının ne ananesinde ne örfünde nede tarihinde var. Öyle kınamayla da olmuyor. Öldük kınamadan. Yazıklar olsun. Her zaman röportaj yapalım ama çok sinirliyim. Ben de bu ülkenin ay-yıldızını temsil ettim. Bunların, anası babası yok mu? Ateş düştüğü yeri yakar. Yayıncı kuruluştan bugün özür diliyorum” açıklamalarını yaptı.