Teknik direktör Metin Diyadin nezaretinde Gaski tesislerinde yapılan çalışmalarda futbolcuların oldukça hırslı olmaları dikkat çekiyor.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan mavi – beyazlı temsilcimizde teknik direktör Metin Diyadin, Adana'ya tereddütsüz kazanmak için gideceklerini söyledi.

HER MAÇI ALMALIYIZ

Sezonu Play Off potasının içinde tamamlamak istediklerini kaydeden teknik patron Diyadin, “Hedefimize ulaşmak için artık iç saha veya deplasman ayrımı yapmaksızın her maçımızı kazanmak zorundayız. Devre arasında yapılan takviyelerle yeni bir takım oluşturduk. Bunun avantajları da var dezavantajları da var. Avantajları, takımın eksik bölgelerine oyuncular aldık. Transferlerimiz kısa süre önce gelmesine rağmen takımda çok iyi bir kaynaşma var. Dezavantajımız ise oyuncularımız hiç birlikte fazla maç yapma fırsatı bulamadılar. Kendi sistemimizin oturması için belli bir zaman lazım. Ancak biz dezavantajımızı avantaja çevireceğiz” dedi.

SÖZÜMÜZ VAR

Adana Demirspor maçına mutlak galibiyet için gideceklerine dikkat çeken Diyadin, “Deplasmandan oynayacağımız mücadele de taraftarlar olmayacak aslında bu da bizim için bir avantajdır. Rakibimizin de aynı bizim gibi Play Off umutları var ve onlarda mutlaka kazanmak için mücadele edecek. Her iki takım için şartlar eşit. Eminim iyi futbol oynayacağız. Fırsatları değerlendirirsek 3 puanı alırız. Bizim için bu hafta gerçekten çok önemli. Adana Demirspor maçını kazanırsak önümüzdeki haftalar için iyi bir moral yakalarız. Hiç tereddütsüz kazanmak için Adana'ya gideceğiz. Yeni transferlerimizin hepsini de Adana'ya götüreceğiz. Hepsi kadroya girecek seviyede. Büyükşehir Belediye başkanımıza ve yönetimimize verilmiş sözleri tutmak için üç puanı alıp gelmek istiyoruz” diye konuştu.