Oğuzeli Belediyesi tarafından Gaziantepli hayırsever bir işadamının katkılarıyla yaptırılacak olan 24 derslikli Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan okulun temel atma törenine Oğuzeli İlçe Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çıldır, Abdülkadir Yücebağ ve Gaziantepli hayırsever işadamı, katıldı. İnşaatın temeline kurban kesilip, dua okunmasının ardından Kaymakam Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve başkan yardımcılarının harç dökme butona birlikte basmasıyla ilk harç döküldü.

ÖNEMLİ BİR OKUL

Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçede yıllardır ihtiyaç duyulan Kız İmam Hatip Lisesi'nin kendi dönemlerinde yaptırılacak olmasının mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Kılıç, "Göreve geldikten kısa bir sonra böyle önemli bir hizmete imza atacak olmak gurur verici. İnşallah bu okuldan ilçemize, şehrimize, ülkemize ve İslam Alemine hayırlı öğrenciler yetişecektir. Ben bu okulun yaptırılması için maddi ve manevi disteğini esirgemeyen hayırsever işadamımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizin her alanda gelişimi için gerek yatırım yapmak gerekse hayır işlerinde bulunmak üzere Gaziantep'teki tüm yatırımcı sanayici ve işadamlarımızı ilçemize davet ediyorum. Bu noktada belediye olarak kendilerine her türlü kolaylığı sağlayacağımızdan kuşkuları olmasın" dedi. BÜLTEN