15-16 Mart 2014 tarihlerinde 12 İl ve 210 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızları Analig yarı final müsabakalarına 3 sporcusuyla katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımı bir birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülük alarak, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Batman ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Analig yarı final müsabakalarında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımı sporcusu 37 kiloda Mevlüt İnci birinci, 53 kiloda Emre Burak Besleme ikinci ve 43 kiloda Seydi Vakkas Dağdelen üçüncü oldu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Katıldıkları tüm turnuvalarda Şahinbey’i ve Şahinbey Belediye Gençlik spor’u en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcadıklarını belirten Tekvando Antrenörü Fatih Bidar “Katıldığımız tüm turnuvalardan başarılı sonuçlar almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çok yetenekli ve gelecek vaat eden sporcularımız var. Bu sporcularımızı en üst seviyeye çıkarmak için tüm turnuvalarda boy göstermeye çalışıyoruz. Bu konuda hem Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na hem de Kulüp Başkanımız Mehmet Demirbaş ve yönetim kurulu üyelerimize verdikleri destek ve katkı nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.

SPOR SEVGİSİ ÖNEMLİ

Öncelikli amaçlarının çocuklara spor sevgisini aşılamak olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş; “Kulüp olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda öncelikli amacımız çocuklarımıza spor sevgisi aşılamak. Sonrasında ise yetenekli gençlerimizi keşfedip ulusal ve uluslararası müsabakalarda Şahinbey Belediye gençlik spor’u en iyi şekilde temsil etmesini ve başarılı olmasını sağlamaktır. Kulübümüzün başarısı için emek harcayan ter döken tüm Antrenör ve sporcularımızı tebrik ederim” dedi. HABER MERKEZİ