Ligde şu ana kadar henüz galibiyet ile tanışamayan Mavi – Beyazlı temsilcimiz, yarın güçlü rakibi karşısında sahaya üç puan parolasıyla çıkacak.

Yarın Kamil Ocak stadyumunda FİFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek’in düdük çalacağı karşılaşmanın başlama saati 20.00

KARA BULUTLAR DAĞILSIN

Sezona deplasmanda Çaykur Rizespor yenilgisiyle giren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynadığı ilk maçta da Denizlispor’a boyun eğmek zorunda kaldı. Geçen hafta ligin 3. maçına deplasmanda Torku Konyaspor karşısına çıkan temsilcimiz golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelenin ardından ilk puanını elde etti.

Mavi – Beyazlılar yarın kendi taraftarı önünde sezonun ilk galibiyetini alarak üzerinde ki kara bulutları dağıtmak istiyorlar.

İLK GALİBİYET PEŞİNDELER

PTT 1. Liginin geride kalan üç haftasında henüz galibiyet elde edemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular ligde üst sıralara yükselmek adına Kayseri temsilcisi karşısında mutlak üç puan almak için mücadele edecekler.

İyi bir takım olduklarını söyleyen Mavi – Beyazlı futbolcular şu ana kadar oynadığımız maçlarda iyi futbol sergiedik ama bir türlü sonuca gidecek skoru elde edemedik. Yarın kendi taraftarımız önünde ligin bir başka güçlü takımına karşı mücadele edeceğiz. Kayseri Erciyes henüz mağlubiyetle tanışmadı, biz ise galibiyet ile tanışmayacağız bu nedenle yarın ki mücadele bir bakıma her iki takım açısından bu sezonun ilki olacak. Yönetime ve teknik ekibe bizlere olan güvenlerini boşa çıkartmayarak ilk galibiyetimizi alacağız” şeklinde konuştular.

TAKIMDA SON DURUM

Takımın önemli oyuncularından Eren Özen hala sakatlıkla mücadele ederken, Serdar Deliktaş ise Denizlispor maçında almış olduğu kırmızı kant cezasını sürdürüyor. Eren Özen takımdan ayrı çalışmalırını devam ettirirken, Serdar Deliktaş ise üç maçlık cezasının birincisini geçen hafta çekti. Yarın ki Kayseri Erciyes maçında da yerini alamayacak olan Deliktaş, Keçiörengücü ile oynanacak kupa maçının ardından cezasını tamamlayacak.

Bu iki oyuncunun dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

ERCİYES CEPHESİ

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçın hazırlıklarının Teknik Direktör Osman Özköylüoğlu yönetiminde Hacı Boydak Tesisleri’nde tamamladığını belirtti.
Takımda cezalı Ragıp dışında eksik bulunmadığını dile getiren Savruk, bu oyuncunun cezasının iptal edilmesi için Tahkim Kurulu’na başvurduklarını, sonucu beklediklerini kaydetti.
Oyuncuların morallerinin yerinde olduğunu vurgulayan Savruk, Gaziantep deplasmanında mutlak galibiyeti hedeflediklerini sözlerine ekledi. MUHARREM TÜRKOĞLU